A blog olvasója egy blog-bejegyzés címére történő kattintással elfogadja a jelen nyilatkozatban szereplő felhasználási feltételeket.

A Blog írójának nyilatkozata

Az oldalaimon fellelhető blog-bejegyzések saját véleményemet tükrözik. Igyekszem csak olyan dolgokról írni, melyek valóságalapjáról meggyőződtem. Szándékosan nem fogok olyan cikkeket feltölteni, melyek más személyiségi jogába ütköznek, tisztességtelennek, fenyegetőnek, becsületsértőnek, rágalmazónak, obszcénnek vagy egyébként kifogásolhatónak találhatók. Amennyiben ennek ellenére olyan bejegyzést találsz, amely sérti az érdekeidet (nem másét), kérem haladéktalanul jelezd számomra.

A blog olvasója elfogadja, hogy a naplók tartalma az író saját véleményét tükrözik, ezért a benne foglaltakat nem tekinti általános megállapításnak, lázításnak, sértésnek. Részleteket kiemelve és magyarázva nem használható fel a napló írója elleni semmilyen nyilvános fórumon történő véleménynyilvánításra. Minden vitatott nézetet közvetlenül velem lehet megtárgyalni.

A bejegyzések tartalma csak teljes egészként értelmezhető, bármely bejegyzésből kiragadott mondat önmagában nem hordoz mondanivalót, hiszen azt a bejegyzések teljes egésze adja meg (már ha van mondanivalója).
Szabad azonban bármely bejegyzésre mutató linket közzétenni, bár jobban örülnék, ha főoldali linket használnál. (Sőt örülnék, ha bárki bárhogy linkelne. De ezt úgyse olvassa el senki.)

 

A csináld magad (külföldiül Do It Yourself = D.I.Y.) kategóriába soroltam azokat a naplóbejegyzéseket melyek instrukciókat tartalmaznak dolgok elkészítésével kapcsolatban és nem sorolhatók a zenei és 3D kategóriák egyikébe sem.

 

Általános véleményblogok