Attól, hogy az átlagemberhez képest sokkal jobban érdeklődöm a technika iránt még nem jelenti azt, hogy mindenhez értek. Ugyanakkor nagyon sok mindent kipróbálnék ha családi házban élnék, ám én a városba születtem. Egy családi házban lehet csinálni komposztálót, önnfentartó kertet, melyekhez lehet használni számos alternatív energiaforrást. Miért kéne erről lemondani egy városi lakásban?

Néhány éve Ausztriában "nyaraltunk" (Gyakorlatilag pulóverben fagyoskodva próbáltunk kikecmeregni az esőfelhők alól). A szálláshelyen a nappaliban volt egy music-center és hozzá egy házi készítésű keverő, amivel a nappali- háló- fürdőszoba/WC hangerejét lehetett szabályozni a helyiségek plafonjába épített hangszórókban.

Ez nagyon kellemessé tette az apartman légkörét, élmény volt zeneszóra fürdeni, anyagcserézni, stb. Ott akkor eldőlt, hogy ilyen nekünk is kell otthonra.
Nos, hogy mi lett a végeredmény és milyen buktatókon kellett keresztül menni, erről szól ez a blog.

D.I.Y.

3D 3D nyomtatás Ableton AJAX bútor C++ CraftBot CSS effekt EG eladó Fincy GO. HTML ifjúsági ingyenes Javascript JQuery KORG m50 KORG R3 Kraftwerk lakás LFO pedál PLA RADIAS-R SQL szoftver V-PATCH WEB Windows