Városi embernek nem igen adatik meg az egészséges alvás lehetősége, ha a nappali egyben a hálószoba funkióját is betölti.

Ezt úgy is csak az érti, aki már próbált keresni megfelelő fekhelyet. Mi három év alatt találtunk rá a Himola egy kíváló darabjára, de ennek is van hiányossága: Nincs ágynemütartója. A többi igénynek nagyjából eleget tesz. Agyaltam, agyaltam és az itt látható bútort eszeltem ki. Egyszerre kelett illeszkednie a meglévő nappali bútorhoz és az ágyhoz is, ezért hasonló színü munkalapot választottam és felkutattam egy illő bútorkárpitot is. Kis elektromos szereléssel tartalmazza az olvasólámpák aljzatait és egy-egy könnyen elérhető kapcsolót, illetve van egy rejtett hangulatvilágítás a teteje alatt. A két oldalán nyitható ajtó mögött kis polc és mobilok töltéséhez konnektor.


Az ágynemű szellőzése érdekében egy nagyon jó kis anyagból egy zsákszerű cuccot készítettem, ami beborítja belülről az lenyíló ajtót és a szekrény egyébként nyitott hátsó részén van rögzítve. Így az ágynemű nincs teljesen bezárva átjárja a levegő, az ajtó belseje pedig kellemesen puha.
 


Értékeld a cikket!
{extravote 3}



D.I.Y.

3D 3D nyomtatás Ableton AJAX bútor C++ CraftBot CSS effekt EG eladó Fincy GO. HTML ifjúsági ingyenes Javascript JQuery KORG m50 KORG R3 Kraftwerk lakás LFO pedál PLA RADIAS-R SQL szoftver V-PATCH WEB Windows