Nem csak szimpla szerkrény. Valójában néhány fal kiesett a lakásomból és egy régi sufni helyére került a klotyó. A maradék területtel érdekesen gazdálkodtam...

Számos szempont lett összekombinálva. Nem szerettem volna, ha a mosógép a fürdőből sok helyet vesz el. A sufni megtartása jó lett volna, de fel kellett áldozni, így helyet kellett keresni a háztartási eszközöknek. Szerettem volna egy nagy szekrényt kabátoknak és a csajoknak jó nagy tükröt.

Tehát le lettek bontva a falak, majd a sufni hátsó frontjára épült a klotyó. A fürdőszobából nyitottunk egy 60cm-es lyukat, ebbe lett később betolva a mosógép. Így ennek frontja egy síkban van a fürdő falával, azaz pont semennyi helyet sem foglal. Csináltam egy kerekeken guruló ajtót fából, ami le lett ugyanúgy tapétázva és festve, mint a fal. Így egy mozgatható falat kaptam, ez takarja el a háztartási eszközök helyét. Az ajtó "L" alakú, az alja zárt. Így pont ráfér a létra, amire 3.60m belmagasságnál ugyanis szükség van.

Gardrób szekrény és környéke

Az átalakított terület felett készítettem egy hatalmas galériát, zártszelvényből. A galéria burkolatot kapott illetve megépült egy gardróbszekrény a mozgatható fal és felhúzott falak közé. A végső látványterv számítógépen készült, még mielőtt az egésznek nekikezdtünk volna. Ezt látjátok a második képen, aztán az építést, végül a végeredményt.

 


Értékeld a cikket!
{extravote 3}



D.I.Y.

3D 3D nyomtatás Ableton AJAX bútor C++ CraftBot CSS effekt EG eladó Fincy GO. HTML ifjúsági ingyenes Javascript JQuery KORG m50 KORG R3 Kraftwerk lakás LFO pedál PLA RADIAS-R SQL szoftver V-PATCH WEB Windows