Legalábbis könnyebb mint megbírkózni egy fürdőszobával Túl sok a gépészet, kell egy kis szépészet, mindennek be is kell férnie.

Talán ennek a projektnek a tervein tököltem a legtovább, rengeteg átdolgozott éjszakán. De megérte, mert van egy nagyon jó épületgépész ismerősöm, aki meg is csinálta. Fontos szempont volt, hogy nem akartam a mosógépet kerülgetni, ezért csináltunk egy lyukat a falon és áttoltuk egy másik helyiségbe, így a frontja belesimul a fal síkjába. Benn is vann és mégsem. Jobban szeretek zuhanyozni, de a gyerekek meg fürdeni. Találtunk olyan kádat ami úgy van kialakítva, hogy lapos az alja pont azért, hogy lehessen benne zuhizni is. Három nővel élve, érthető, hogy ragaszkodtam a dupla mosdóhoz. Ennek és a szükséges kellékeknek na meg még egy kazánnak mind be kellett férnie egy kis fürdőbe. Hála a szokásos 3D tervezésnek és sok munkának mindezek mellett is baromi nagy hely maradt.

 


Értékeld a cikket!
{extravote 3}



D.I.Y.

3D 3D nyomtatás Ableton AJAX bútor C++ CraftBot CSS effekt EG eladó Fincy GO. HTML ifjúsági ingyenes Javascript JQuery KORG m50 KORG R3 Kraftwerk lakás LFO pedál PLA RADIAS-R SQL szoftver V-PATCH WEB Windows