Orsi idén (2007) megy első osztályba. Az iskola kérte, adjunk használati utasítást a gyerekhez, így a leendő tanítók már könnyebben tudják majd kezelni a gyerekeket, már az első napokban. Nem haboztam, írtam hát egyet.

 Adatlap gyermek típusú termékhez

Egyedi azonosító: Finta Orsolya
Első üzembe helyezés dátuma: 2000. november 19.
Gyártó megnevezése: Kiss Hajnalka, Finta Gábor
Sorozatszám: 2
Minőség: I. osztályú termék

 

Jelen dokumentáció a gyártó által előállított, fejlesztett, a fenti adatlapon részletezett gyermek típusú termék hosszú távú tuningolásához készült. Kérjük, alaposan olvassa át a dokumentáció minden részletét, mielőtt megkezdi a termék tuningolását.

Tilos a gyártó számára ismeretlen tuningolási eljárások használata. A gyártó kizárólag a termék felhasználási területére érvényes jogszabályi előírásoknak megfelelő tuningolási eljárásokat ismeri el, melyekre a köztuningolásról szóló 1993. évi LXXIX. Törvény rendelkezései az irányadóak.

Termék üzembe helyezése

A termék üzembe helyezése a gyártó felügyeletével már megtörtént. A termék tuningolásához napi újraindítás szükséges, melyet a gyártó naponta saját telephelyén elvégez. Tilos a termék kikapcsolása!

Termék azonosítása

A termék az adatlapon megadott egyedi azonosítóval van ellátva. Gyártó nem vállalja a felelőséget, hogy más gyártók által készített hasonló termékek esetleg hasonló azonosítóval rendelkeznek. Ilyen esetben a tuningoló feladata további egyedi jelölésrendszer bevezetése.

Tuningolási folyamat megkezdése

A gyermek típusú termék tuningolása hétköznap, a szükséges óraszámban, a tevékenység elvégzésére alkalmas, meghatározott helyen történhet. A napi tuningolás befejeztével a termék elszállításra kerül. A szállítást a gyártó biztosítja, gondoskodik továbbá a termék időben történő visszaszállításáról, a tuningoláshoz szükséges karbantartások előzetes elvégzéséről.

A Termék elhelyezése

A termék számára az egyedi mérethez igazodó hely biztosítása szükséges. Termékünket a különböző ismert eljárásokhoz alkalmazkodva fejlesztettük ki, így a termék használható, ülő-, álló- és mozgó testhelyzetben történő tuningolásra. Minden esetben a működéshez megfelelő méretű területet kell biztosítani. Amennyiben a termék mozgása korlátozott, a termék különböző hangjelzéssel tájékoztathatja a tuningolót. Ez a beépített funkció nem kikapcsolható.

A Termék főbb jellemzői

A termék mozgó alkatrészeket tartalmaz! Kérjük ügyeljenek, hogy gyorsabb mozdulatok végzése közben saját biztonságuk megőrzésének érdekében megfelelő oldaltávolságot tartsanak!

A termék üzemanyagot fogyaszt. A feltöltésre megfelelő időt kell biztosítani. Kérjük, hogy kizárólag ellenőrzött minőségű üzemanyagot használjanak, kerüljék az utángyártott termékek használatát. Az üzemanyag utánpótlásának finanszírozását a gyártó biztosítja.

A terméken különböző nyílásokat helyeztünk el, melyek a termék rendeltetésszerű működését biztosítják. Kérjük, hogy a látható nyílásokat - különös tekintettel e légbeömlő nyílásra - ne takarják el, mert ez maradandó károsodást okozhat a termékben. A termék a fel nem használt üzemanyagot az erre a célra kialakított kiömlőnyílásokon keresztül rendszeresen üríti. Kérjük, hogy két tuningolási folyamat között min. 10 perc szünetet tartsanak a folyamat elvégzéséhez.

A Termék csomagolása

A termék csomagolását a gyártó biztosítja, a csomagolást rendszeresen cseréli. A tuningoló a csomagolást önkényesen nem bonthatja meg, kérheti azonban a gyártót, hogy a különböző tuningolási eljárásoknak megfelelő csomagoló anyagot használjon. A termék fejlesztése során kialakítottunk egy un. cserélhető csomagolási funkciót is, mely folyamatot a termék, kérésre automatikusan elvégez. Figyelemmel kell lenni azonban, hogy a termék egy időszakon belül maximum két csomagolás cserét végez el.

Garancia

A gyártó a termékre élettartam garanciát vállal. A garanciális időn belüli meghibásodásokat a gyártó szakszervízben javíttatja. Figyelemmel a termék üzemterületére vonatkozó nemzeti előírásokra, a tuningolónak el kell fogadnia azt a tényt, hogy meghibásodás esetén a szakszervíz csak egy becsült javítási időt tud meghatározni. A tényleges szervizelési folyamat ettől eltérő is lehet. A szerviz idő alatt a termék tuningolása nem lehetséges, a javításról a szakszervíz szakvéleményt állít ki. A szerviz idő alatt a tuningoló kérheti a gyártót, hogy futtass le a feltétlenül szükséges tuningolási eljárásokat.

Köszönjük, hogy termékünket választotta,
Sok sikert kívánunk a tuningoláshoz!


Értékeld a cikket!
{extravote 3}



Mindenféle cimke

3D 3D nyomtatás Ableton AJAX bútor C++ CraftBot CSS effekt EG eladó Fincy GO. HTML ifjúsági ingyenes Javascript JQuery KORG m50 KORG R3 Kraftwerk lakás LFO pedál PLA RADIAS-R SQL szoftver V-PATCH WEB Windows