1987-ben már saját fizetéssel rendelkeztem. A kőrúti hangszerüzletekben nem volt még akkor választék mint manapság, de azért volt mire rácsodálkozni a kirakatban.

Bővebben...

E hangszer törénete Szegeden kezdődött, ott láttam egy ismerősömnél  először ezt a hangszert. Egyik nap Zsolti megmutatta mit tud és az ámulatból egyszerűen szerelembe estem.

NA, NA! Mit képzelsz!? Nem Zsoltiba, hanem a hangszerbe.

Bővebben...

Weltmeister 80 Basszusos tangó harmonika. 1972-ben kaptam, 6 évig tanultam játszani rajta.

Bővebben...

Harmónium, 4 oktávos légbefúvásos reed-orgona,1977 körül kaptam

Bővebben...

Mostanában inkább hangszíneket szerkesztek, majdnem minden este készítek egy újat. Ez a szintetizálás. Aztán mikor késznek érzem lehet, hogy lesz belőle zenei ihlet...

Bővebben...

Elegem lett a bevándorlási hírekből.Gondoltam kicsit magamra is és megszüntettem a külvilággal folytatott kapcsolatot...

Bővebben...

Megpróbálam megidézni a '80-as éves hangulatát, zenében és képben. Talán kicsit el is túloztam, így akár paródiának is nevezhetjük.

Bővebben...

Huszadik házassági évfordulónkat párommal kettesben töltöttük. Meglátogattunk egy arborétumot is, az ott készült kisfilm alá készítettem zenét

Bővebben...

Összegyűjtöttem a neten fellelhető RADIAS hangszíneket és kategorizáltam őket. Itt letöltheted mindet. A hangszíntárat a sajátjaimmal is bővíteni fogom.

Bővebben...

A játékstílushoz alkalmazkodó protamentó nyilván jobb, mint a sima, nem?

Bővebben...

Azt tudjuk, hogy a négy Timbre közül az egyiken lehet  egy választott dobszett, de vajon lehet-e ezzel együtt egy másikon is?

Bővebben...

Élő játék közben jól jöhet, ha a hang valamelyik paraméterét gyorsan meg tudjuk változtatni egy ki/be kapcsolóval

Bővebben...